e
sv

3.0 SÜRÜMÜ RESMÎ DOĞRULAMA VE YENİ UNVAN SAHİPLERİ

63 Okunma — 22 April 2024 17:25
avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PUBG MOBILE KARAKTER KULLANICI İSMİ BOŞA ÇIKMA BİLDİRİMİ
2023-12-07
3.0 sürümüyle birlikte PUBG MOBILE kullanılmayan bazı karakter kullanıcı isimlerini boşa çıkaracak. Amacımız hem eski hem yeni oyuncuların karakterlerine isim koyarken daha fazla seçeneğe sahip olması.
Aktif olmayan ve 15 Ocak 2021’den (UTC+0) bu yana oyuna giriş yapmamış hesaplarla ilişkili tüm karakter kullanıcı isimleri boşa çıkarılacak ve oyuncuların yeni karakterler oluştururken veya öge kullanarak kullanıcı isimlerini değiştirirken bu isimleri kullanmalarına izin verilecek.

SSS

S: Karakterimin kullanıcı ismini kaybetmemek için ne yapmalıyım?
C: Karakterinin kullanıcı ismini korumak için lütfen 15 Ocak 2024 (UTC+0) öncesinde isimle ilişkili hesaba giriş yaparak karakter kullanıcı isminin hesabın inaktif olduğu için boşa çıkarılmasına engel ol.

S: Karakterimin kullanıcı ismi boşa çıkarsa onu tekrar alabilir miyim?
C: Karakter kullanıcı ismi boşa çıktığında otomatik olarak sistemin vereceği varsayılan bir isimle değiştirilir. Karakterinin kullanıcı ismini bir başkası almadan önce yeniden alman mümkün. Bu ismi uzun süre elinde tutmak istiyorsan hesabına 15 Ocak 2024 (UTC+0) öncesinde giriş yaparak boşa çıkmasına engel olabilirsin.

S: Karakter kullanıcı isimleri karakter bilgisini nasıl etkiler?
C: Bu işlem yalnızca 15 Ocak 2021’den (UTC+0) bu yana giriş yapmamış etkin olmayan hesaplarla ilişkili karakter kullanıcı isimlerini etkiler. Boşa çıkarılan kullanıcı isimlerine sahip oyun karakterleri, karakter bilgileri kalırken otomatik olarak sistemin atadığı varsayılan kullanıcı ismiyle değiştirilir. Oyuncular karakter kullanıcı isimlerini değiştirmek için bir İsim Yenileme Kartı kullanabilirler.

Not: İsim Yenileme Kartları oyun içi mesaj yoluyla gönderilir. Lütfen 14 Şubat 2024’ten (UTC+0) önce almayı unutma. Aksi takdirde hem ögenin hem de mesajın otomatik şekilde süresi dolar.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

3.0 SÜRÜMÜ RESMÎ DOĞRULAMA VE YENİ UNVAN SAHİPLERİ