e
sv

3.1 SÜRÜMÜ BETA GÜNCELLEMESİ DUYURUSU

14 Okunma — 22 April 2024 19:49
avatar

admin

  • e 1

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

3.1 Sürümü beta güncellemesinin 2 Şubat 2024’te başlaması planlanıyor!

  • Güncelleme Planına Genel Bakış

Not: Beta sürümü düzenli ve planlı güncellemeler almadığından ulaşılabilir olan oynanış modları, betanın ne zaman güncelleme aldığına göre değişkenlik gösterir.

  • 1. Anahtar İçerik: Yeni Temalı Mod (2/2’den itibaren)
  1. Yeni Harita: Nimbus Adası
    1. Gündüz ve Gece Adası olmak üzere iki ada bulunur: Gündüz Adası aydınlık ve silahlı çatışmalara uygunken Gece Adası karanlıktır ve gizliliğe olanak tanır. Dilediğine girebilirsin. Nimbus Adaları için bir geri sayım sayacı vardır. Geri sayım sona erdiğinde Oyun Alanı’nda yüksek bir noktaya taşınırsın. Nimbus Adası’ndayken Mavi Bölge hasarı almazsın. Nimbus Adaları geri sayımın sonunda ortadan kaybolur ve aynı maç içinde bir daha mevcut olmaz.
    2. Bir Nimbus Adası’na girdiğinde bir Canlanma Kartı alırsın. Bir Nimbus Adası’nda alt edilmek Canlanma Kartı’nı kullanır. Nimbus Adası’ndayken bir lamba cini çağırabilirsin; çağıran takımdaki herkes böylece fazladan birer Canlanma Kartı kazanır.
    3. Nimbus Adaları üç bölüme ayrılır ve en iyi malzemeler Saray kısmında bulunur. Malzeme topladıktan sonra Nimbus Adası içinde yer alan portala yaklaşıp dokunarak buradan ayrılabilirsin.
  2. Hazine Gemisi

Haritada uçabilen bir de Hazine Gemisi bulunur. Bu gemi sabit bir rotada uçar ve her bir biniş noktasında kısa süreliğine duraklar. Hazine Gemisi malzemeyle yüklüdür ve rotası üzerindeki biniş noktalarına rastgele olarak bolca hava yardımı ödülü bırakır. İçinde ayrıca hareket amaçlı veya havai fişek fırlatmak için kullanılabilecek bir Havai Fişek Topu bulunur. Hazine Gemisi son durağa vardığında nadir ödüllerin bulunduğu nihai sandığı açabilirsin.

  1. Yeni Araç: Uçan Halı

1. Özellik: Hareketli Uçan Halı. Üzerinde kimse durmuyorken halı yakınlardaki oyuncuların yaptığı Hareketlere eşlik edebilir. Halı ayrıca boştayken ara sıra kıpırdar.

2. Özellik: Zemin/Hava Uçuş Değişimi. Halı, zemindeyken yavaşça süzülür ve arkadaki yolcuların ateş edebilmesine olanak tanır. Yüksekten uçarken ise ateş edemez ancak sıkı tutunarak havada akrobatik hareketler yapabilirsin.

3. Özellik: Çağrı ve Bırakma. Uçan Araba ile benzer şekilde oyuncular uçan halıyı da belirli bir mesafeye ulaştıklarında çağırabilir ya da serbest bırakabilir.

  1. Yeni Patlayıcı: Neşeli El Bombası

Temalı bölgelerde bulunabilen ve düşmanları kısa süreliğine baskılamak için kullanılabilen yeni bir patlayıcı. Neşeli El Bombası’nı fırlatarak bir lamba cini çağır ve iniş noktasında geçici bir dans alanı oluştur. Alan içinde yer alan oyuncular lamba cini ile dans eder. Aynı alana birden fazla Neşeli El Bombası atmak dans alanını genişletir ve süresini uzatır.

  1. Yeni Taktik Öge: Portal Asası

Haritada ve temalı bölgelerde bulunur. Bu öge ile haritada iki adet portal oluştur ve orta ölçekli mesafeleri hızla aşarak takım arkadaşlarını kurtar, patlayıcı gönder ve dahasını yap.

  1. Hazine Haritası ve Hazine Kasası

Maç başlangıcında tüm oyunculara birer Hazine Haritası verilir. Onu kullanarak haritada yer alan hazinenin yerini işaretleyebilirsin: Sıradan ve nadir sandıkların her birinde farklı kalite malzemeler bulunur. Herhangi bir sandığın içinden bir Hazine Kasası Anahtarı çıkabilir. Hazine Kasası’nı açarak nadir malzemeler elde edebilirsin.

  1. Ayrıca zil çalma, cirit atma ve daha fazla eğlenceli özellik keşfedilmeyi bekliyor!
  • 2. Anahtar İçerik: Yeni Ev Özelliği (2/2’den itibaren)
  1. Nasıl Erişilir: Ev modu girişi, WOW sekmesine ve Sosyal Lobi’ye eklenecek. Evine girerek onu inşa etmeye başlayabilir ya da diğer oyuncuların Evlerini ziyaret edebilirsin.
  2. Mod Ayrıntıları: Hayallerindeki evi dilediğince inşa et ve Ev görevlerini tamamlayarak muhteşem ödüller kazan. Ev içerisinde aynı zamanda Ev Ağacı, Haberciler, Fotoğraf Duvarı ve çok daha fazla etkileşimli öge yer alır!
  • 3. Temel İçerik: İyileştirilmiş Oyun Deneyimi (2/2’den İtibaren)
  1. Araç İyileştirmeleri: Motorlu Planör kontrolleri daha iyi bir sürüş için güncellendi ve bu aracın Erangel ve Miramar’da çıkma oranı artırıldı.
  2. Silah Düzenlemeleri: P90 elden geçirildi ve hava yardımına eklendi. ACE32 ve M762 gibi bazı 7,62mm tüfekler ile DBS gibi bazı pompalılar yeniden ayarlandı.
  3. Hareket İyileştirmeleri: Silahların ve karakterlerin duvara karşı olan hareketleri ile sudan kıyıya çıkma animasyonu iyileştirildi.
  • 4. Anahtar İçerik: Miramar Güncellemeleri (3/2’den itibaren)
  1. Truck Stop ve Partona yerleşim bölgeleri eklendi.
  2. Benzinlik Eklendi: Araçlara yakıt yüklemek için jeton kullan.
  3. Çatışma dinamiklerini zenginleştirmek için hava hatları, dükkânlar, kum fırtınası hava durumu ve dahası Miramar’a eklendi.
  • 5. Anahtar İçerik: WOW Oynanış Güncellemeleri (23/2’den itibaren)
  1. Yeni Harikent: Herkesin istediğinde erişebileceği ve oyuncuların birer tasarımcı olarak gelişmelerine yardımcı olacak bir harita. WOW’da tasarım yapmanın keyfini deneyimlemek isteyen herkes eğitim ve mücadele aşamalarını tamamlayabilecek.
  2. Yeni Oyun Cihazları: Üzerine basıldığında müzik çalan, renk ve perde gibi özelliklerin ayarlanabildiği müzik blokları. Karakterlerin kafaları üzerinde belirmesi sağlanabilen sohbet balonları. Dinamik şekilde ayarlanabilen parametrelerle aralarında geçiş yapılabilen ya da bir karaktere sabitlenebilen bir kamera. UH60 Helikopter çağırma. Oyun sırasında öge eklemek/getirmek için kullanılabilen bir cihaz. Veriler buluta yüklenebilir. Daha da fazla oynanış ihtimali yakında!
  3. Diğer özellik iyileştirmeleri ve düzenlemeleri.
  • 6. Anahtar İçerik: Metro Royale (24/2’den itibaren)
  1. Hazine Gemisi bölgeleri ve Balon Sandıkları Sisli Liman ile Kutup Üssü haritalarına eklendi.
  2. Yeni Onur Ödülleri: Chapter 19 Elit Avatarı, Chapter 19 Kahraman Avatar Çerçevesi ve Chapter 19 Efsanevi İsim Kartı. Bu ödüller ilgili Onur seviyesine ulaşıldığında alınabilecek.
  3. Metro Royale için diğer özellik iyileştirmeleri ve düzenlemeler.

Beta testine katılmak için aşağıdaki butona dokun ve yeni oynanış unsurlarını dene! (Not: Beta testinde yer alan içerikler, nihai sürümün yayınlanmasından önce değişebilir.)

Herkesi bekliyoruz!

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

3.1 SÜRÜMÜ BETA GÜNCELLEMESİ DUYURUSU