e
sv

3.2 SÜRÜMÜ BETA GÜNCELLEMESİ DUYURUSU

13 Okunma — 23 April 2024 15:02
avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

3.2 Sürümü beta güncellemesinin 11 Nisan 2024’te başlaması planlanıyor!

  • Güncelleme Planına Genel Bakış

 Not: Beta sürümü düzenli ve planlı güncellemeler almadığından ulaşılabilir olan oynanış modları, betanın ne zaman güncelleme aldığına göre değişkenlik gösterir.

  • 1. Anahtar İçerik: Yeni Temalı Mod (11/04’ten itibaren)
  1. Yeni Meka
    1. Levitron: Hız biçimi ve araç biçimi arasında geçiş yapabilen, tamamen yeni, özel bir araç. Üst ve alt gövde bileşenleri bir araya gelerek Zırhlı Meka’yı oluşturabilir.
      1. Hız biçiminde, azami hız ve süzülme yüksekliği artar, araç “çarpıştığında hızlanma” yeteneği kazanır ve bir engele çarptığında yavaşlamaz. Aksine, depoladığı manyetik enerjiyi kullanarak hızlanır.
      2. Araç biçimindeyken azami hız ve süzülme yüksekliği azalır, ancak “manyetik kolu” etkinleştirerek karakterleri, araçları ve belirli nesneleri tutup fırlatabilir.
    2. Yolgezen: Zıplama yeteneğine sahip, iki kişilik bir araç. Belirli bölgeleri bombalamak için kullanılan füzelerle silahlıdır. Füzeleri Tamir İstasyonunda tamamlayabilirsin.
    3. Zırhlı Meka: Bir Levitron ile Yolgezen’i birleştirerek ya da Çelik Hazne’den çağırarak elde edilebilen, dört kişilik bir araç.

1.3.1 İki farklı silah arasında geçiş yap: Levitron’un “manyetik kolu” ve Yolgezen’in füze rampasının gelişmiş sürümü. Gelişmiş füzeler, belirtilen bölgeleri daha geniş bir bombalama menzili ile bombalayabilir.

1.3.2 Hava jetlerini kullanarak uzak mesafelere ve yüksekliklere zıplayabilir.

1.3.3 İki meka birbirine yakın olduğu sürece istediğin zaman birleştirilebilir ve ayrılabilir. Birleştirme yapıldığında, Levitron’un pilotu Zırhlı Meka’nın pilotu olur.

  1. Aşama
    1. Çelik Hazne: Erangel’e inen dev bir savaş gemisi. Oyuncular geminin içine girip diğer rakiplerle savaşabilirler!

2.1.1 Çelik Hazne’de bol miktarda malzeme bulunur. Çelik Hazne’ye dağılmış hâlde bulunan sandıklardan çok sayıda ekipman elde edebilirsin. İlk hamleyi yap ve öne geç!

2.1.2 Eğer öldürülürsen iniş pistinde Eskort Uçağı bekleyebilir ve sonra onunla Oyun Alanının merkezine gidebilirsin.

  1. Montaj Üssü: Haritaya dağılmış hâlde bu üslerden birkaç tane mevcuttur.

2.2.1 Montaj Üssünde bir mekanın sağlığını, yakıtını ve füzelerini tamamlayan bir Meka Tamir İstasyonu bulunur.

2.2.2 Montaj Üssünün en üst katında, Montaj Üssü içindeki sandıkların konumunu tespit eden bir dedektör vardır. Bu sandıklardan birinin içinde olan Giriş Kartını kullanarak Gizli Odanın kapısını açıp içindeki pek çok malzemenin sahibi olabilirsin.

  1. Aşama Mekanikleri
    1. Tamir İstasyonu: Sağlığını, yakıtını ve füzelerini tamamlamak için bir mekanın içindeyken Tamir İstasyonuna yaklaş.
    2. Hızlı Paraşütle Atlama: Paraşütle atlarken havada belirli bir yüksekliğe geldiğinde, hızlı paraşütle atlama butonu görünür. Hemen paraşütü açmak için bu butona dokunabilir veya göz ardı edebilirsin.
  2. Karakter Ögeleri
    1. Sırt Roketi: Hareket hızını artırmak için onu al ve kuşan. Kısa süre için havada asılı kalma yeteneğine sahiptir. Havalanma esnasında çok hızlı bir şekilde enerji kullanır. Enerji sadece yere indiğinde yenilenir. İleri giderken belirli bir hıza ulaşıldığında, hız biçimine geçiş yapabilir. Hız biçimine geçiş yaparken “Havalan” butonuna dokunursan özel bir hareket yapar. Sırt Roketinin seni sırt ve bacak hasarından koruyan bir Sağlık çubuğu vardır. Belirli bir miktarda hasar aldıktan sonra imha olur.
    2. Kişisel Şok Cihazı: Bu ögeye sahipsen yere serildikten sonra kendi kendini kurtarma butonuna dokunarak tıpkı takım arkadaşlarını kurtarmaya benzer bir eylem gerçekleştirebilirsin. Başarılı olursa, yere serilmiş durumdan kurtulursun. Her oyuncu bu ögeden sadece bir tane taşıyabilir. Bu ögeyi kullanırken hareket edersen kendi kendini kurtarma işlemi kesintiye uğrar.
    3. Manyetik Silah: Manyetik kolun daha az güçlü sürümüdür. Silah çubuğuna dokunarak buna geçiş yapabilirsin. Manyetik kolla aynı yeteneklere sahiptir ancak değerleri daha düşüktür.
    4. Canlandırıcı İşaret Fişeği: İşaret fişeği ile aynı şekilde çalışır. Ateşlenip gökyüzüne fırlatıldığında, ölmüş olan takım arkadaşları anına canlanıp uçakla geri döner, ancak hepsinin canlanma hakkı kullanılmış olur.
  • 2. Anahtar İçerik: WOW Oynanış Güncellemeleri (118/04’ten itibaren)
  1. Yeni Oyun Cihazları
    1. Müsabaka Nesnesi Cihazı: Bu cihazı kullanarak bir müsabaka nesnesi ortaya çıkarabilirsin. Bu, tıpkı “bayrak kapma” oyununda olduğu gibi, oyuncuların ellerinde tutabildikleri bir nesnedir.
    2. Müsabaka Nesnesi Teslim Cihazı: Müsabaka nesnesi bu cihaza teslim edilip karşılığında ödül alınabilir.
    3. Savunma Kulesi Cihazı: Bu cihazı kullanarak sabit bir savunma kulesi oluşturup silah türünü yapılandırabilirsin.
  2. Oyun Cihazı İyileştirmeleri
    1. Özel Araç Cihazı: Meka araçlar için seçenekler eklendi.
    2. PvE Düşman Ortaya Çıkarma Cihazı: PvE düşman takımını yapılandırmak için kullanılır.
    3. Harita İşaret Cihazı: Artık gerçek zamanlı oynanış sırasında simge ve metin gösterme destekleniyor.
  3. Oyun Parametre İyileştirmeleri
    1. Dükkân Jetonları artık maç içinde ve maçlar arasında muhafaza edilebilir.
    2. Nesnelerin maliyet değerleri optimize edildi.
  4. Diğer İyileştirmeler
    1. Hedef Mankeni, Futbol Topu ve diğer yeni nesneler eklendi.
    2. Artık Harikent’te arkadaşlarınla takım kurabilirsin.
  • 3. Anahtar İçerik: Temel Savaş İyileştirmeleri (18/04’ten İtibaren)
  1. Oyun İçi İşaretMalzemeleri çok amaçlı işaret/hızlı sohbet ile işaretlerken artık işaretlenen malzemenin miktarı da gösterilecek.
  2. Özelleştirme Butonları: Kontrolleri özelleştirirken artık Arena Modu yerleşimini Klasik Modda kullanmak üzere hızla kopyalayabilirsin.
  3. Otomatik Toplama: Artık yeni bir yakın dövüş silahı aldığında, önceki yakın dövüş silahını yere atma veya sırt çantana koyma seçeneklerinden birini seçebilirsin.
  • 4. Anahtar İçerik: Metro Royale (20/04’ten İtibaren)
  1. Yeni Onur Ödülleri: Chapter 20 Elit Avatarı, Chapter 20 Kahraman Avatar Çerçevesi ve Chapter 20 Efsanevi İsim Kartı. Bu ödüller ilgili Onur seviyesine ulaşıldığında alınabilir.
  2. Temel Modda Ön Cephe Çatışması ve Eski Abluka Bölgesi için mühimmat sınırı eklendi.
  3. Koleksiyon Dolabı Güncellemeleri

3.1.1 Koleksiyon Dolabı Güncellemeleri: Chapter 20 koleksiyon eşyaları eklendi.

3.1.2 Belirli Meşhur koleksiyon eşyaları, alındıktan sonra oyuncunun Kişisel Alanında sergilenebilir.

3.1.3 Ev dekorasyon avantajını açmak için özel malzemeler kullanabilir ve bundan sonra belirli Meşhur koleksiyon eşyalarını yerleştirebilirsin.

  1. Artık Metro Royale maçlarından Oyuncu TP ve Yoldaş TP kazanılabilir.
  2. Yeni silahlar: P90 (Kobra), P90 (Çelik Cephe)
  3. Özellik İyileştirmeleri
    1. Maçın başındaki hazırlık aşamasında silah durumu iyileştirildi. Silahlar varsayılan olarak doldurulmuş olacak ve tam otomatik atış moduna getirilecek.
    2. Aynı anda birden fazla envanter hediye paketini açmak için bir özellik eklendi.

Beta testine katılmak için aşağıdaki butona dokun ve yeni oynanış unsurlarını dene! (Not: Beta testinde yer alan içerikler, nihai sürümün yayınlanmasından önce değişebilir.)

Gel ve bize katıl!

Pubgmobiletr güncel haber, duyuru, etkinlik, medya paylaşımları her zaman sizlerle.. PubgMobileTr

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

3.2 SÜRÜMÜ BETA GÜNCELLEMESİ DUYURUSU