e
sv

Pubg Mobile Yeni Meka Araçlar

205 Okunma — 16 May 2024 08:06
avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Temalı Mod: Meka Füzyonu

Yeni Efsanevi Pilot Mücadelesi

Bu zorlu temalı mod mücadelesini tamamlayarak temalı ögeler, özel araç kozmetikleri, Zırhlı Meka dans hareketleri, özel Eleme Duyuruları ve daha fazlasını kazan.

Yeni Meka Araçlar

Yolgezen: Zıplama yeteneğine sahip, iki kişilik bir araç. Belirli bölgeleri bombalayabilen füzelere sahiptir. Füzeleri Montaj Üssü’nde bulunan Tamir İstasyonu’nda tamamlayabilirsin.

Levitron: Hız biçimi ve manyetik biçim arasında geçiş yapabilen, tamamen yeni ve özel bir araç. Yolgezen ile birleştiğinde Zırhlı Meka’nın üst gövdesini oluşturur.

Hız biçiminde, azami hız ve süzülme yüksekliği artar, araç “çarpıştığında hızlanma” yeteneği kazanır ve bir engele çarptığında yavaşlamaz. Aksine depoladığı manyetik enerjiyi kullanarak hızlanır.

Manyetik biçimdeyken azami hızı ve süzülme yüksekliği azalır ancak “Manyetikleştirme” becerisini etkinleştirerek karakterleri, araçları ve belirli nesneleri tutup fırlatabilir.

Zırhlı Meka: Bir Levitron ile Yolgezen’i birleştirerek elde edilebilen, dört kişilik bir araç. Zırhlı Meka, Çelik Hazne’den doğrudan da çağrılabilir.

Aralarında özgürce geçiş yapılabilen iki silaha sahiptir: Yolgezen’in füzeleri ve Levitron’ın “Manyetikleştirme” becerisi.

Jetlerin yardımıyla yükseğe ve uzağa sıçramasını sağlayan takviyeli bir sıçrama özelliğine sahiptir.

Bir Levitron ve Yolgezen’i birbirlerine yaklaştırarak onları birleştir. Birleşme anında Levitron’u süren oyuncu Zırhlı Meka’nın sürücüsü olur. Zırhı Meka dilendiğinde bileşenlerine ayrılabilir.

Yepyeni Ortamlar

Çelik Hazne:

Maçın başında devasa bir savaş gemisi haritaya iniş yapar. İçine girerek onu keşfedebilirsin. Çelik Hazne’nin merkezinde, Zırhlı Meka’yı göklerden çağırabileceğin bir platform bulunur! Herkesin görmesi için kendini bu Meka ile havaya fırlatabilirsin.

Hazne, birçok bölgeden oluşur. Komuta Merkezi, Yatakhane, Ambar ve daha fazlasında her türlü malzemeyi ve Malzeme Sandıklarını bulabilirsin.

İniş pistinden kaldırdığın bir tahliye Eskort Uçağı ile doğrudan Oyun Alanı’na gidebilirsin!

Haznede hareket etmek için asansörleri ve hava hatlarını kullanabilirsin.

Çelik Hazne Hava Yardımı: Malzemelerle dolu bir Çelik Hazne maç boyunca uçar ve bir Hava Yardımı Sandığı ve birçok Malzeme Sandığından oluşan malzemeleri belirli noktalara bırakır.

Montaj Üssü:

Montaj Üssü’nde bir Meka Tamir İstasyonu bulunur. Meka’nın sağlığını, yakıtını ve füzelerini yenilemek için ona yaklaş.

Montaj Üssü’nün en üst katında Montaj Üssü içindeki sandıkların konumunu tespit eden bir dedektör vardır. Bu sandıklardan birinin içinde olan Giriş Kartı’nı kullanarak Gizli Oda’nın kapısını açıp içindeki pek çok malzemenin sahibi olabilirsin.

Yeni Ögeler

Sırt Roketi: Hareket hızını artırmak için onu al ve kuşan. Kısa süre için havada asılı kalma yeteneğine sahiptir. Havalanma esnasında çok hızlı bir şekilde enerji kullanır. Enerji sadece yere indiğinde yenilenir. Sırt Roketi’nin seni sırt ve bacak hasarından koruyan bir Sağlık çubuğu vardır. Bu zırh belirli bir miktarda hasar aldıktan sonra imha olur. İleri giderken belirli bir hıza ulaşıldığında hız biçimine geçiş yapabilir. Hız biçimine geçiş yaparken “Havalan” butonuna dokunursan özel bir hareket yapar. Sırt Roketi “Manyetikleştirme” becerisine de sahiptir ama onu kullanırken hızlı bir şekilde uçamazsın.

Kişisel Şok Cihazı: Bu ögeye sahipsen yere serildikten sonra kendi kendini kurtarma butonuna dokunabilirsin. Başarılı olursa yere serilme hâlinden kurtulursun. Her oyuncu bu ögeden sadece bir tane taşıyabilir. Bu ögeyi kullanırken hareket edersen kendi kendini kurtarma işlemi kesintiye uğrar.

Manyetik Silah: Levitron’un “Manyetikleştirme” becerisinin silah biçimindeki ve daha az güçlü hâlidir. Silah çubuğuna dokunarak Manyetik Silah’a geçiş yapabilirsin. Levitron’un “Manyetikleştirme” becerisiyle aynı şekilde çalışır ancak değerleri daha düşüktür.

Canlandırma Sinyali: Uçağın üzerinden geçeceği bir konumu işaretlemek için sinyal cihazını yere at. Geri çağrılan takım arkadaşları, bir canlanma hakkı karşılığında tekrar paraşütle maça dönebilir. Canlanma hakları tükenen takım arkadaşları canlandırılamaz.

Hızlı Paraşüt: Paraşütle atlarken havada belirli bir yüksekliğe ulaşıldığında hızlı paraşüt butonu ortaya çıkar. Hemen paraşütü açmak için bu butona dokun. Paraşütü dilediğin zaman kapatabilirsin.

Tamir İstasyonu: Sağlığını, yakıtını ve füzelerini tamamlamak için bir mekanın içindeyken Tamir İstasyonuna yaklaş.

Yeni Efsanevi Pilot Mücadelesi

Bu zorlu temalı mod mücadelesini tamamlayarak temalı ögeler, özel araç kozmetikleri, Zırhlı Meka dans hareketleri, özel Eleme Duyuruları ve daha fazlasını kazan.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Pubg Mobile Yeni Meka Araçlar